Skinovage Purifying Mask

32.90

Compare
Category:

Maskë pastrues intensive për lëkurë të yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave
Kujdesi për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave fillon me pastrimin për të mbajtur nën kontroll puçrrat, pikat e zeza dhe mbiprodhimin e sebumit.

Description

Maskë pastrues intensive për lëkurë të yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave
Kujdesi për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave fillon me pastrimin për të mbajtur nën kontroll puçrrat, pikat e zeza dhe mbiprodhimin e sebumit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skinovage Purifying Mask”

Your email address will not be published. Required fields are marked *