Shaping Vitamin ACE Body Cream

49.90

Compare
Category:

Krem trupi i pasur – 95% përbërës me origjinë natyrale.
Një krem trupi i pasur me vitamina me përbërës të çmuar nga natyra. Një aromë elegante e portokallit, mimozës, kedrit, qelibarit dhe myshkut kënaq shqisat tuaja me çdo aplikim.

Description

Krem trupi i pasur – 95% përbërës me origjinë natyrale.
Një krem trupi i pasur me vitamina me përbërës të çmuar nga natyra. Një aromë elegante e portokallit, mimozës, kedrit, qelibarit dhe myshkut kënaq shqisat tuaja me çdo aplikim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shaping Vitamin ACE Body Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *