Energizing Body Lotion

29.90

Compare
Category:

Locion gjallërues trupi – 97% përbërës me origjinë natyrale.
Locion trupi i lëmuar, ushqyes dhe freskues me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Description

Locion gjallërues trupi – 97% përbërës me origjinë natyrale.
Locion trupi i lëmuar, ushqyes dhe freskues me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Energizing Body Lotion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *