MEN Eau de Toilette VOL. 2

59.90

Compare
Category:

Description

Paralajmërim
Gaz i ndezshëm, aerosol, i ngurtë. Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg nxehtësisë, sipërfaqeve të nxehta, shkëndijave, flakëve të hapura dhe burimeve të tjera të ndezjes. Mos pi duhan. Mos spërkatni në flakë të hapur ose burime të tjera ndezjeje. Mos shponi ose digjni edhe pas përdorimit. Shmangni frymëmarrjen e pluhurit / tymrave / gazit / mjegullës / avullit / aerosoleve. Mbroni nga rrezet e diellit. Ruani në një vend të ajrosur mirë. Mbajeni në frigorifer. Mos e ekspozoni në temperatura mbi 50°C/122°F.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN Eau de Toilette VOL. 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *