About Us

BABOR - ART I KUJDESIT SAKTËS të Lëkurës

SHKENCA
E gjitha filloi në vitin 1956 me një trëndafil të zi – simbol i bukurisë së pafund. Që atëherë, si një pionier në kujdesin profesional të lëkurës, BABOR ka vendosur standardin në kërkimin e kujdesit të lëkurës, të prodhuar në Gjermani. Sot, ne mbetemi të shtyrë nga ai shpirt pionier në kërkimin tonë pasionante për bukurinë dhe përsosmërinë individuale.

SAKTËSIA
Formulat tona precize bazohen në përbërës aktivë novatorë. Efekti i tyre përmirësohet nga ekspertiza profesionale e estetistëve BABOR në trajtimet tona luksoze, të personalizuara, të cilat janë krijuar për të dhënë rezultate maksimale individuale.

REZULTATET
Në BABOR, formulimet tona aktive shumë inovative kombinohen me kujdes me metodat tona ekskluzive të trajtimit për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme dhe një përvojë unike të këndshme.

Posted stories
0 +
Completed project
0 +
Happy customer
0 k+

BABOR SHKENCA DHE KËRKIMI

Formula precize për efikasitet dhe përputhshmëri maksimale.

Shkenca dhe kërkimi janë pjesë e ADN-së së BABOR-it: Ne kryejmë kërkimet tona në selinë e kompanisë sonë në mënyrë që çdo produkt – nga ideja origjinale deri te kavanozi i përfunduar – të prodhohet në Gjermani. Ekipet ndërdisiplinore të shkencëtarëve dhe bashkëpunimet me universitete të njohura dhe institucione të tjera shkencore lider sigurojnë që BABOR të arrijë rezultate kërkimore novatore dhe nivelet më të larta të performancës së përbërësve aktivë. E gjithë kjo së bashku krijon rezultate mbresëlënëse.

BABOR QËNDRUESHMËRIA & PËRGJEGJËSIA

Ne e trajtojmë mjedisin tonë me respektin maksimal

BABOR është i përkushtuar ndaj mjedisit dhe ruajtjes së natyrës:

Ne përdorim energji elektrike jeshile. Mbrojtja e mjedisit vjen direkt nga priza e rrymës. BABOR përdor ekskluzivisht energjinë natyrore.

BABOR bëhet e gjelbër:
Ne i dërgojmë mallrat tona në mbarë botën nga Aachen në një mënyrë neutrale ndaj karbonit. Lehja e pemës së duhur: Që nga fillimi i vitit 2010 materialet tona reklamuese janë printuar në letër të certifikuar nga FSC.

X