DOC BRI Daily Bright Serum

92.90

Compare
Category:

Description

Një serum që ndriçon intensivisht. Ditë pas dite, serumi Daily Bright transformon një çehre të verdhë-kafe, të zbehtë në një ton lëkure të njëtrajtshme, me shkëlqim më të shndritshëm dhe përmirëson mbrojtjen natyrale të lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOC BRI Daily Bright Serum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *