Loading..

petals-bg1 petals-bg2 petals-bg3 Pastrimi, zbukurimi, promovimi i tërheqjes pa ndikuar në trup
Produkte kozmetike për fytyrën
Blej tani

Make Up

Serum

Pastrues

ARTI I PËRKUJDESJES SË LËKURES

 

SHKENCA

E gjitha filloi në vitin 1956 me një trëndafil të zi – simbolin e bukurisë së pafund.

 

PRECISION

Formulat tona precize bazohen në përbërës aktivë inovues.

 

REZULTATET

Formulimet tona shumë inovative aktive janë kombinuar me kujdes me metodat tona ekskluzive të trajtimit për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme dhe një përvojë unike të kënaqshme.

Shkenca

Zgjat gjithë ditën dhe ju jep lëkurë të butë të butë vetë.

Ekstrakte natyrale

Ngjyra natyrale, substanca funksionale dhe ushqyese.

Sigurimi i Cilësisë

Produkti certifikohet nga kontrolli ynë i cilësisë.

Organike

Aromë e këndshme e vajrave me aromë të bërë natyralisht.

Vetëm produkte të zgjedhura

Ajo rrit bukurinë tuaj pa e dëmtuar atë.

SHKENCA & HULUMTIMI

 

Formula precize për efikasitet dhe pajtueshmëri maksimale.

 

Shkenca dhe hulumtimi janë pjesë e ADN-së BABOR: Ne bëjmë hulumtimin tonë në selinë e kompanisë sonë në mënyrë që çdo produkt – nga ideja origjinale deri në kavanozin e përfunduar – të bëhet në Gjermani.

 

Ekipet ndërdisiplinore të shkencëtarëve dhe bashkëpunimet me universitete të njohura dhe institucione të tjera kryesore shkencore sigurojnë që BABOR të arrijë rezultate të hulumtimit themelor dhe nivelet më të larta të performancës së përbërësve aktiv.