Energizing Hand Cream rich

29.90

Compare
Category:

Krem i pasur duarsh – 97% përbërës me origjinë natyrale.
Krem i pasur duarsh për duar kërkuese dhe të stresuar me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Description

Krem i pasur duarsh – 97% përbërës me origjinë natyrale.
Krem i pasur duarsh për duar kërkuese dhe të stresuar me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Energizing Hand Cream rich”

Your email address will not be published. Required fields are marked *