Skinovage Moist+Lipid Cream

64.90

Compare
Category:

Krem i pasur për kujdesin e fytyrës për lëkurë të thatë dhe me mungesë lipide
Lëkurës së thatë në përgjithësi i mungojnë lipidet e rëndësishme të cilat janë thelbësore për ruajtjen e lagështirës në lëkurë.

Description

Krem i pasur për kujdesin e fytyrës për lëkurë të thatë dhe me mungesë lipide
Lëkurës së thatë në përgjithësi i mungojnë lipidet e rëndësishme të cilat janë thelbësore për ruajtjen e lagështirës në lëkurë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skinovage Moist+Lipid Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *