Rejuvenating Face Oil

44.90

Compare
Category:

Per te gjitha tipet e lekures
Ky vaj ekskluziv për fytyrën u frymëzua nga kërkimi i Dr. Michael Babor mbi lipidet dhe nga “trëndafili i zi”, simboli i bukurisë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Description

Per te gjitha tipet e lekures
Ky vaj ekskluziv për fytyrën u frymëzua nga kërkimi i Dr. Michael Babor mbi lipidet dhe nga “trëndafili i zi”, simboli i bukurisë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rejuvenating Face Oil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *