Loading..

Lift Express

39.90

Sasia : 7 x 2ml

Përmban 7 ampula (secila prej 2 ml) Një përforcues i përqendruar për lëkurën për të ndihmuar në përmirësimin e shfaqjes së linjave të imëta dhe rrudhave. Lift Express Complex me Ekstrakt algash mikro të kuqe të kombinuar me Peptide të shkallës së lartë ndihmon për të zvogëluar dukshëm shfaqjen e linjave të imëta dhe rrudhave në sipërfaqen e lëkurës. Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara
përdorimit.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe
dekoltenë.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category:

Related Products