Loading..

HY-ÖL

(2 shqyrtime nga klientë)

24.90

Sasia : 200ml

Hapi 1: Aplikoni 4 pompa të HY-toL për të tharë lëkurën dhe masazhuar (mos njomet më parë
lëkurën), Hapi 2: pastaj lyejeni 2 pompa të një Reaktivizimi Fitoaktiv në majë të tij dhe masazhoni
në lëkurë. Duke përdorur gishta të lagur, masazhoni në lëkurë derisa të formohet një emulsion i
qumështit. Shpëlarje tërësisht me shumë ujë të freskët.

Hapi i 2-të për pastrimin me HY-OL. Prodhuar me thelbi bimor të përshtatur për llojet e lëkurës
së shurdhët. Projektuar për të freskuar lëkurën dhe për të dhënë shkëlqim. Ekstrakt agimonia me
antioksidantë natyralë ndihmon në kundërveprimin e faktorëve negativë mjedisorë.
Një lëkurë ideale për lëkurën e kërkuar në nevojë për përtëritje. Projektuar për përdorim me
pastruesin BABOR HY-L.

Category: