Energizing Body Scrub

29.90

Compare
Category:

Peeling me kripë dhe sheqer – 99% përbërës me origjinë natyrale.
Rigjallërimi i pilingut të trupit me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Description

Peeling me kripë dhe sheqer – 99% përbërës me origjinë natyrale.
Rigjallërimi i pilingut të trupit me përbërës të çmuar natyralë. Përbërja e re e aromës gjallëruese ofron një përvojë të vërtetë energjike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Energizing Body Scrub”

Your email address will not be published. Required fields are marked *