DOC CLEAN Clay Multi-Cleanser

21.90

Compare
Category:

Pastrues dhe maskë shumëfunksionale, dy në një pastrues dhe pastrues të butë për fytyrën.
Ky pastrues 2-në-1 heq make-up-in dhe papastërtitë dhe rafinon poret pa tharje të tepërt. Kur përdoret si maskë, pastron thellësisht lëkurën duke hequr yndyrën e tepërt dhe papastërtitë.

Description

Pastrues dhe maskë shumëfunksionale, dy në një pastrues dhe pastrues të butë për fytyrën.
Ky pastrues 2-në-1 heq make-up-in dhe papastërtitë dhe rafinon poret pa tharje të tepërt. Kur përdoret si maskë, pastron thellësisht lëkurën duke hequr yndyrën e tepërt dhe papastërtitë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOC CLEAN Clay Multi-Cleanser”

Your email address will not be published. Required fields are marked *