PRO BHA Cleansing Gel

42.90

Compare
Category:

Xheli pastrues BHA Acid me 4.0 pastron, eksfolon dhe qartëson lëkurën në vetëm një hap. Xheli është i përsosur për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave dhe kombinon përbërësit e vërtetë mrekullibërës për lëkurën me njolla: acid salicilik + zink PCA

Description

Xheli pastrues BHA Acid me 4.0 pastron, eksfolon dhe qartëson lëkurën në vetëm një hap. Xheli është i përsosur për lëkurën e yndyrshme dhe të prirur ndaj njollave dhe kombinon përbërësit e vërtetë mrekullibërës për lëkurën me njolla: acid salicilik + zink PCA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRO BHA Cleansing Gel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *