Mattifying Fixing Powder

19.90

Compare
Category:

Rregulloje! Pudër e lirshme për matifikimin dhe rregullimin.
Pudër e lirshme, jashtëzakonisht e imët me një nuancë të lehtë për matifikimin dhe rregullimin e make up-it. E përkryer edhe si primer për make up-in e syve dhe buzëve.

Description

Rregulloje! Pudër e lirshme për matifikimin dhe rregullimin.
Pudër e lirshme, jashtëzakonisht e imët me një nuancë të lehtë për matifikimin dhe rregullimin e make up-it. E përkryer edhe si primer për make up-in e syve dhe buzëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mattifying Fixing Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *