Beautifying Powder

29.90

Compare
Category:

Përsosmëria në më të mirën e saj!
Pudër transparente për matifikim të mëndafshtë, rregullues dhe freskues të make up-it. Jep një përfundim të freskët dhe të përsosur. Gjithashtu perfekt për në lëvizje.

Description

Përsosmëria në më të mirën e saj!
Pudër transparente për matifikim të mëndafshtë, rregullues dhe freskues të make up-it. Jep një përfundim të freskët dhe të përsosur. Gjithashtu perfekt për në lëvizje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beautifying Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *