Loading..

Hydra Plus

19.90

Sasia : 7 x 2ml

Përmban 7 ampula (secila prej 2 ml) Një përforcues i përqendruar për lëkurën për lëkurën e dehidratuar. Një kompleks që përmban Acid Hyaluronic dhe një hidratues me bazë bimore ndihmon në furnizimin e lëkurës me hidratim intensiv. Hidraton thellësisht lëkurën, duke ju lënë një fytyrë të freskët dhe të dukshme. Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara
përdorimit.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe
dekoltenë.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category: