Eye Brow Pencil 01 light brown

16.90

Compare
SKU: N/A Category:

Gjithëpërfshirëse për një vetull të vërtetë WOW.
Laps vetullash afatgjatë me kujdes të shtuar për lëkurën për një pamje veçanërisht natyrale dhe të theksuar të vetullave. E disponueshme ne 2 ngjyra.

Description

Gjithëpërfshirëse për një vetull të vërtetë WOW.
Laps vetullash afatgjatë me kujdes të shtuar për lëkurën për një pamje veçanërisht natyrale dhe të theksuar të vetullave. E disponueshme ne 2 ngjyra.

Additional information

Color

01 light brown, 02 ash

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye Brow Pencil 01 light brown”

Your email address will not be published. Required fields are marked *