Colla. Deluxe FDT 01 porcelain

49.90

Compare
SKU: N/A Category:

Fondatinë e pasur me fuqi ampule.
Fondatinë kremoze me mbulim të fortë për çdo lloj lëkure kërkuese dhe mjaft të thatë.

Description

Fondatinë e pasur me fuqi ampule.
Fondatinë kremoze me mbulim të fortë për çdo lloj lëkure kërkuese dhe mjaft të thatë.

Additional information

Color

01 porcelain, 02 ivory, 03 natural, 04 almond, 05 sunny

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colla. Deluxe FDT 01 porcelain”

Your email address will not be published. Required fields are marked *