DOC NSC Intensive Calming Cr.

74.90

Compare
Category:

Një krem i veçantë për lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe të ndjeshme
Një krem i veçantë për lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe të ndjeshme. Mund të përdoret gjithashtu si një trajtim mbështetës për kujdesin e lëkurës për neurodermitin (ekzemë atopike) gjatë intervaleve pa simptoma.

Description

Një krem i veçantë për lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe të ndjeshme
Një krem i veçantë për lëkurë jashtëzakonisht të thatë dhe të ndjeshme. Mund të përdoret gjithashtu si një trajtim mbështetës për kujdesin e lëkurës për neurodermitin (ekzemë atopike) gjatë intervaleve pa simptoma.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOC NSC Intensive Calming Cr.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *