DOC CLEAN Moisture Glow Serum

39.90

Compare
Category:

Serum probiotik hidratues që i jep lëkurës një shkëlqim të shkëlqyeshëm
Një serum i lehtë, thellësisht hidratues që jep menjëherë hidratim intensiv të lëkurës për një çehre të shëndetshme, me shkëlqim dhe rrezatues.

Description

Serum probiotik hidratues që i jep lëkurës një shkëlqim të shkëlqyeshëm
Një serum i lehtë, thellësisht hidratues që jep menjëherë hidratim intensiv të lëkurës për një çehre të shëndetshme, me shkëlqim dhe rrezatues.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOC CLEAN Moisture Glow Serum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *