Skinovage Calming Serum

62.90

Compare
Category:

Serum për lëkurë të ndjeshme.
Serumi qetësues SKINOVAGE është baza për kujdesin e lëkurës së ndjeshme dhe ofron ushqim qetësues intensiv, i cili redukton skuqjen dhe irritimin e shfaqur veçanërisht shpejt dhe lehtëson ndjenjat e pakëndshme të shtrëngimit. Serumi forcon mekanizmat e mbrojtjes së lëkurës dhe redukton mbindjeshmërinë e lëkurës që në hapin e parë të rutinës së kujdesit të lëkurës.

Description

Serum për lëkurë të ndjeshme.
Serumi qetësues SKINOVAGE është baza për kujdesin e lëkurës së ndjeshme dhe ofron ushqim qetësues intensiv, i cili redukton skuqjen dhe irritimin e shfaqur veçanërisht shpejt dhe lehtëson ndjenjat e pakëndshme të shtrëngimit. Serumi forcon mekanizmat e mbrojtjes së lëkurës dhe redukton mbindjeshmërinë e lëkurës që në hapin e parë të rutinës së kujdesit të lëkurës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skinovage Calming Serum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *