Loading..

Dermedis është qendër estetike e cila përdor metodat më të buta, por efektive në fushën e anti-plakjes, formimit te trupit, heqjen e qimeve me anë të laserit të teknologjisë së fundit, pigmentin aknet dhe shumë trajtime të tjera estetike. Që nga fillimi, kënaqesia dhe siguria e klientit ka qenë dhe do të jetë prioritetet kryesore për të gjitha trajtimet tona estetike. Punojësit tanë kanë përvoje mjekësore dhe kozmetike, poëashtu te azhurnuar me njohuritë më të fundit shkencore përmes trajtimeve të brendshme dhe të jashtme. 

Dermedis përveqësohet sepse në një institut të vetëm përfaqeson metodat kryesore të trajtimit dhe produktet më efektive kozmetike. Për të percaktuar trajtimin dhe kujdesin optimal per secilin prej klienteve tanë, ne ofrojme një konsultim falas, në të cilin dëshirat personale dhe nevojat e lëkures janë analizuar për një koncept individual të trajtimit.

All are Herbal Cosmetics and it is formulated, using various permissible herbal cosmetic ingredients which are 100% safe & pure Herbal products.

A Nature’s Touch100% Origjinale & Organike