Loading..

Vitamin C 20%

49.90

Përshkrimi:

Ampulat e serumit me vitaminë C Power me 20% vitaminë C dhe acid linolenik identik me lëkurën, sigurojnë lëkurë të barabartë, me pamje të lëmuar dhe japin një shkëlqim të menjëhershëm. Përbërësit shumë efektivë në kompleksin inovativ të ampulës aktive e bëjnë të barabartë ngjyrën e lëkurës, ndërsa linjat dhe rrudhat reduktohen dukshëm në vetëm një javë.

Category:

Produkte të ngjashme