Loading..

Vitamin ACE Body Cream

49.90

Përshkrimi:

Krem trupi i pasur me vitamina me përbërës të vlefshëm natyrorë.
Një aromë elegante e portokallit, mimozës, drurit të kedrit, qelibarit dhe myshkut përkëdhel ndjenjat tuaja në të njëjtën kohë.

Produkte të ngjashme