Loading..

Vitalizing Serum

58.90

Sasia : 30ml

Serumi i gjallëruar është një serum rigjallërues për lëkurën e lodhur dhe të shurdhër. Serumi ndihmon në promovimin e procesit të përtërirjes natyrore të lëkurës dhe ndihmon në forcimin e pengesës natyrore mbrojtëse të lëkurës. Serumi ndihmon në mbrojtjen kundër shenjave të plakjes së parakohshme. Serumi vitalizues krijon një pamje rozë, të freskët, të vitalizuar me shkëlqim të shtuar..

Category: