Loading..

Vitalizing Mask

30.90

Sasia : 50ml

Maska Vitalizuese është një maskë ekskluzive që aktivizon fytyrën për lëkurën e lodhur. Kjo maskë ndihmon për të promovuar metabolizmin natyral të lëkurës. Mask Vitalizues ndihmon në promovimin e përtëritjes së lëkurës. Ndihmon në mbrojtjen nga plakja e parakohshme e lëkurës. Kjo maskë ndihmon për të forcuar pengesën natyrore mbrojtëse të lëkurës. Mask Vitalizues krijon një pamje të freskët me trëndafila me një çehre të relaksuar me shkëlqim të shtuar. Aplikoni 1-2 herë në javë, pas pastrimit, në fytyrë, qafë dhe dekolte

Category:

Related Products