Loading..

Vitalizing Mask

30.90

Përshkrimi:

Lëkura duket e lodhur dhe e zbehtë dhe i mungon energjia.

Maska vitalizuese SKINOVAGE i jep lëkurës së shurdhër një nxitje intensive të energjisë.

Duke nxitur rigjenerimin e lëkurës, metabolizmin dhe qarkullimin e gjakut, lëkura shfaqet e rigjallëruar dhe ka më shumë shkëlqim.

Përveç kësaj, maska ​​siguron lagështi intensive dhe mbron lëkurën nga plakja e shkaktuar nga drita.


Kombinimi i përbërësit aktiv qendror i ekstraktit ATP, algin dhe papaja stimulon metabolizmin e qelizave dhe rinovimin e lëkurës dhe në këtë mënyrë promovon proceset e rigjenerimit të lëkurës, si dhe mikrobiomën e lëkurës.

Përveç kësaj, substancat nxisin formimin e faktorit natyral hidratues për të reduktuar humbjen e lagështisë, i cili nxit deskuamimin natyral në sipërfaqen e lëkurës dhe në këtë mënyrë mbështet rinovimin e lëkurës.

Ky rregullim i përmbajtjes së lagështisë së lëkurës mbështet formimin e një pengese të paprekur afatgjatë të lëkurës.


Si një përbërës me fuqi intensive, vitamina C stimulon sintezën e kolagjenit për një shkëlqim më vital dhe forcon sistemin imunitar të lëkurës.

Kjo mbron lëkurën nga radikalet e lira dhe e bën atë më elastike.

E pasuruar me kafeinë, maska ​​gjithashtu stimulon metabolizmin dhe qarkullimin e lëkurës dhe krijon një ngjyrë rozë dhe të freskët.


Kujdesi SKINOVAGE kombinon dy përbërës aktivë të serisë së zgjuar për të forcuar mekanizmat mbrojtës të lëkurës dhe në këtë mënyrë siguron parakushtin bazë për shëndetin e lëkurës.

Një ekstrakt nga trëndafili alpin mbështet heqjen e mbetjeve të dëmshme bazuar në parimet e autofagjisë.

Përveç kësaj, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe rrjedhimisht nga plakja e parakohshme e lëkurës dhe ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës.

Ky është i kombinuar me një polisaharid detar, i cili gjithashtu forcon barrierën mbrojtëse të lëkurës dhe e bën lëkurën më pak reaktive dhe më pak të ndjeshme.


Panthenoli gjithashtu ka një efekt relaksues në maskën me kujdes intensiv dhe i jep lëkurës një ndjenjë të këndshme dhe të qetë.

Category:

Produkte të ngjashme