Loading..

Vitalizing Eye Cream

40.90

Sasia : 15ml

Krem për Vitalizimin e Syrit është një krem
i butë dhe i butë për zonën e lodhur të stresuar të syrit. Krem për gjallërimin e syve ndihmon në sigurimin e lagështisë intensive dhe zvogëlon shfaqjen e qarqeve të errëta dhe puffiness rreth syve. Kjo krem për sy ndihmon në parandalimin e shenjave të para të plakjes së lëkurës siç janë linjat e thatësisë. Krem për gjallërimin e syve ndihmon për t'i dhënë çastit fytyrës një pamje më të butë në dukje dhe një efekt optik zbutës. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin-peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga bletët për Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një Aplikoni në zonën e syve çdo mëngjes dhe mbrëmje pas pastrimit, dhe punoni butësisht në lëkurë me gishta. Pastaj aplikoni Krem ose Krem të pasur

Category:

Related Products