Loading..

Vitalizing Cream

59.90

Sasia : 50ml

Kremi Vitalizues është një krem për fytyrën për lëkurën e lodhur dhe të shurdhër. Kremi Vitalizues ndihmon në promovimin e procesit të rinovimit natyror të lëkurës dhe rinovimit. Kjo krem ndihmon në forcimin e pengesës natyrore mbrojtëse të lëkurës ndërsa mbron gjithashtu nga plakja e parakohshme e lëkurës. Kremi Vitalizues ndihmon për t'i dhënë çastit fytyrës një pamje më të butë në kërkim dhe një efekt optik zbutës. Kremi Vitalizues krijon një pamje të freskët të trëndafilit, të vitalizuar me shkëlqim të shtuar. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet, pas pastrimit të fytyrës, serumit dhe kujdesit për sytë në fytyrë, qafë dhe dekolte, dhe masazhoni lëkurën.

Category:

Related Products