Loading..

Vitalizing Cream rich

Përshkrimi:

Ndikimet mjedisore si rrezatimi UV, drita blu ose ndotja e ajrit shpesh e bëjnë lëkurën të duket e lodhur, e rraskapitur dhe e zbehtë.

SKINOVAGE Vitalizing Cream Rich rigjallëron lëkurën që ka nevojë për rigjenerim dhe ofron kujdes intensiv ushqyes për më shumë shkëlqim.


Kremi i pasur vitalizues SKINOVAGE Rich e bën lëkurën e zbehtë që ka nevojë për rigjenerim duke e mbështetur në mënyrë efektive proceset e rigjenerimit të lëkurës dhe duke e bërë atë më rezistente ndaj ndikimeve të jashtme.


Një kombinim i përbërësve aktivë nga ekstrakti ATP, algin dhe papaja promovon vetë proceset e rigjenerimit të lëkurës dhe mikrobiomën e lëkurës, e cila stimulon metabolizmin e qelizave dhe rinovimin e lëkurës.

Për më tepër, substancat ndihmojnë në formimin e faktorit natyral hidratues për të reduktuar humbjen e lagështisë, i cili nxit deskuamimin natyral në sipërfaqen e lëkurës dhe në këtë mënyrë mbështet rinovimin e lëkurës.

Ekstraktet e përmbajtura të kakaos veprojnë si një pastrues i fuqishëm radikal dhe mbrojnë kundër plakjes së parakohshme të lëkurës të shkaktuar nga drita dixhitale blu.

Kjo mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe kundërshton proceset e plakjes së parakohshme.
Për të luftuar shenjat e para të plakjes së lëkurës me një efekt të menjëhershëm vizual, thekonet minerale nga shkëmbinjtë argjilorë krijojnë një efekt me fokus të butë që fsheh parregullsitë në çehre dhe në këtë mënyrë e bën lehtësimin e lëkurës të duket më i njëtrajtshëm.


Kujdesi SKINOVAGE kombinon dy përbërës aktivë të serisë së zgjuar për të forcuar mekanizmat mbrojtës të lëkurës dhe në këtë mënyrë siguron parakushtin bazë për shëndetin e lëkurës.

Një ekstrakt nga trëndafili alpin mbështet heqjen e mbetjeve të dëmshme bazuar në parimet e autofagjisë.

Përveç kësaj, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe rrjedhimisht nga plakja e parakohshme e lëkurës dhe ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës.

Ky është i kombinuar me një polisaharid detar, i cili gjithashtu forcon barrierën mbrojtëse të lëkurës dhe e bën lëkurën më pak reaktive dhe më pak të ndjeshme.
Vetë funksionet mbrojtëse të lëkurës mbështeten gjithashtu nga vitamina E, e cila vepron si një pastrues radikal në kremin e kujdesit.

Panthenoli gjithashtu ka një efekt relaksues dhe mbështet barrierën mbrojtëse të lëkurës.

Vaji i sojës, jojobës, lulediellit, susamit dhe arrës së makadamisë i sigurojnë lëkurës lëndë ushqyese të vlefshme dhe e bëjnë lëkurën të ndjehet e kujdesur intensivisht.

Category:

Produkte të ngjashme