Loading..

Vitalizing Cream

59.90

Përshkrimi:

Në mënyrë që lëkura e lodhur që ka nevojë për rigjenerim të kthehet sërish, kremi vitalizues SKINOVAGE mbështet proceset e rigjenerimit të lëkurës dhe krijon një çehre të rigjallëruar.

Përveç kësaj, kremi i kujdesit rafinon dhe zbut strukturën e lëkurës dhe mbron nga stresi oksidativ.


Përbërësit e kremit vitalizues SKINOVAGE kanë një efekt efektiv në proceset e rigjenerimit të lëkurës në mënyrë që të nxisin proceset metabolike të lëkurës dhe të lodhet dhe zbehet.


Kombinimi i përbërësit aktiv qendror i ekstraktit ATP, algin dhe papaja stimulon metabolizmin e qelizave dhe rinovimin e lëkurës dhe në këtë mënyrë promovon proceset e rigjenerimit të lëkurës, si dhe mikrobiomën e lëkurës.

Përveç kësaj, substancat nxisin formimin e faktorit natyral hidratues për të reduktuar humbjen e lagështisë, i cili nxit deskuamimin natyral në sipërfaqen e lëkurës dhe në këtë mënyrë mbështet rinovimin e lëkurës.


Ekstraktet e përmbajtura të kakaos veprojnë si një pastrues i fuqishëm radikal dhe mbrojnë kundër plakjes së parakohshme të lëkurës të shkaktuar nga drita dixhitale blu.

Kjo mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe kundërshton proceset e plakjes së parakohshme.


Përveç kësaj, thekon minerale nga shkëmbi argjilore krijojnë një efekt optik të fokusit të butë, fshehin parregullsitë dhe kështu zbutin relievin e lëkurës.


Kujdesi SKINOVAGE kombinon dy përbërës aktivë të serisë së zgjuar për të forcuar mekanizmat mbrojtës të lëkurës dhe në këtë mënyrë siguron parakushtin bazë për shëndetin e lëkurës.

Një ekstrakt nga trëndafili alpin mbështet heqjen e mbetjeve të dëmshme bazuar në parimet e autofagjisë.

Përveç kësaj, mbron lëkurën nga stresi oksidativ dhe rrjedhimisht nga plakja e parakohshme e lëkurës dhe ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të lëkurës.

Ky është i kombinuar me një polisaharid detar, i cili gjithashtu forcon barrierën mbrojtëse të lëkurës dhe e bën lëkurën më pak reaktive dhe më pak të ndjeshme.


Vitamina E ndihmon në ruajtjen e funksioneve mbrojtëse të lëkurës dhe mbron nga dëmtimet e shkaktuara nga radikalet e lira.

Vaji i arrës Macadamia dhe pantenoli kujdesen intensivisht për lëkurën dhe e bëjnë atë më rezistente.

Category:

Produkte të ngjashme