Loading..

Ultimate Style & Volume Mascara black

25.90

Përshkrimi:

Bojë për vetulla stiluese e gjithanshme në të zezë klasike për çdo pamje!

Jep volum dhe kujdeset për qerpikët e shkurtër dhe më pak të dendur.

Produkte të ngjashme