Loading..

Travel set

29.90

Përshkrimi:

Seti i udhëtimit BABOR MEN përfshin gjithçka që ka nevojë për lëkurën kërkuese të meshkujve:

10 ml Serum qetësues pas rruajtjes: serum freskues pas rruajtjes për të mbështetur rigjenerimin e lëkurës pas rruajtjes

15 ml Krem qetësues fytyre dhe sysh: krem ​​fytyre me absorbim të shpejtë dhe forcues për lëkurën e ndjeshme të meshkujve dhe syrin

zonë 15 ml Xhel energjik për fytyrën dhe sytë: Xhel-krem tepër i lehtë, energjik për fytyrën dhe zonën e syve.

50 ml Shampo Energizing Hair & Body: xhel dushi energjik për trupin dhe flokët.

Category:

Produkte të ngjashme