Sugar Oil Peeling

22.90

Compare
Category:

Eksfoliant trupi me teksturë të lëmuar, balancues me sheqer dhe vaj.
Soothing Sugar Oil Peeling është një eksfoliant i trupit me teksturë të lëmuar dhe balancues të sheqerit dhe vajit me një aromë të ngrohtë mirëqenieje prej druri.

Description

Eksfoliant trupi me teksturë të lëmuar, balancues me sheqer dhe vaj.
Soothing Sugar Oil Peeling është një eksfoliant i trupit me teksturë të lëmuar dhe balancues të sheqerit dhe vajit me një aromë të ngrohtë mirëqenieje prej druri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sugar Oil Peeling”

Your email address will not be published. Required fields are marked *