Loading..

Stress Control

35.90

Sasia : 7 x 2ml

Lëkurë e ndjeshme | Lëkura e stresuar | Lëkura e irrituar Një trajtim 7-ditor që përmban përbërës të teknologjisë së lartë shumë të koncentruar, të mbyllur në shishka qelqi, duke siguruar një mjedis të mbrojtur posaçërisht. Kur trupi është i stresuar niveli i kortizolit rritet duke çuar në lëkurë të shurdhër, të lodhur dhe të përflakur. Koncentratet e Serumit të Kontrollit të Stresit përmbajnë një Kompleks shumë-aktiv të rezistencës ndaj stresit për të ndihmuar në mbështetjen e niveleve natyrale të kortizolit të lëkurës .Përdorni pas pastrimit me produkte BABOR CLEANSING.

• Shkundni ampulën përpara përdorimit.

• Derdhni koncentratin në pëllëmbën e
dorës dhe më pas lyeni fytyrën, qafën dhe dekoltenë.

• Gjithmonë aplikoni të gjithë përmbajtjen e
ampulës.

• Përdorni çdo ditë për 7 ditë.

Category:

Related Products