Loading..

Shower Foam

24.90

Përshkrimi:

Shkumë e imët, kremoze, qetësuese e dushit me përbërës të vlefshëm natyralë për pastrimin e përditshëm të lëkurës së trupit.


Një aromë elegante e portokallit, mimozës, drurit të kedrit, qelibarit dhe myshkut përkëdhel ndjenjat tuaja në të njëjtën kohë.

Produkte të ngjashme