Loading..

Shaping Powder Duo Contour & Shine

26.90

Përshkrimi:

Pluhur duo i butë i butë për hijezim dhe konturim.

Një nuancë - dy kontraste: gjysmë mat dhe pak vezulluese.

Categories: ,

Produkte të ngjashme