Loading..

Hand Cream

14.90

Përshkrimi:

Krem duarsh që absorbohet shpejt me përbërës natyralë të vlefshëm.

Një aromë elegante e portokallit, mimozës, drurit të kedrit, qelibarit dhe myshkut përkëdhel ndjenjat tuaja në të njëjtën kohë.

 

Produkte të ngjashme