Loading..

Sensitive Cream

30.90

Sasia : 50ml

Krema Sensitiv i Kujdesit Thelbësor është një krem qetësues për fytyrën që përdor fuqitë natyrore të Aloe Vera. Ekstraktet e kësaj bime, e cila është vendase në rajonet e shkretëtirës, furnizojnë lagështi dhe lëkurë të ndjeshme të qetë. Lagështi shtesë sigurohet nga Polysaccharides, ndërsa Bisabolol ka një efekt qetësues dhe anti-irritues. Skalani dhe Macadamia Oil forcojnë pengesën mbrojtëse të lëkurës dhe kushtëzojnë lëkurën, duke e lënë atë të butë dhe të butë. Provitamin B5 qetëson lëkurën dhe ndihmon në uljen e skuqjes dhe qetësimin e irritimeve.

Category:

Related Products