Loading..

Sea Creation THE TREATMENT SET

155.00

Përshkrimi:

Për të gjithë ata që kërkojnë diçka shumë të veçantë - për veten ose të dashurit e tyre.

E paketuar me dashuri me dorë, SeaCreation – kryevepra për mbrojtje gjithëpërfshirëse kundër plakjes dhe mbrojtje efektive kundër stresit të lëkurës – prezantohet në një dizajn të veçantë.

Seti përfshin dy produkte me një çmim special: THE EYE CREAM 15ml dhe madhësinë speciale THE CREAM në 15ml - për një efekt gjithëpërfshirës kundër plakjes.

Category:

Produkte të ngjashme