Loading..

Retinol

49.90

Përshkrimi:

Ampulat e Serumit Retinol Power veprojnë në mënyrë efektive kundër shenjave gjithëpërfshirëse të plakjes së lëkurës dhe përmirësojnë të gjithë strukturën e lëkurës, falë kombinimit të përbërësve aktivë të fuqishëm të retinolit të qëndrueshëm dhe tri-peptidit-1 biomimetik. Kjo dyshe efektive kundër plakjes bind me lëkurën me pamje menjëherë më të lëmuar, të rafinuar dhe zvogëlimin e linjave të imëta - që nga aplikimi i parë.

Category:

Produkte të ngjashme