Loading..

Rejuvenating Face Oil

50.90

Përshkrimi:

Nëse lëkura është e thatë dhe e shtrënguar, ajo shpesh vuan nga humbja e yndyrës dhe lagështisë dhe kërkon kujdes intensiv.

Vaji rinovues i fytyrës rikthen ekuilibrin e lëkurës pa e rënduar apo bllokuar poret, ndërkohë që forcon mekanizmat mbrojtës të lëkurës.


Përbërësit e rregulluar mirë në vajin përtëritës të fytyrës, të cilët forcojnë barrierën mbrojtëse të lëkurës dhe parandalojnë plakjen mjedisore të lëkurës, sigurojnë kujdes shtesë.


Sistemi multifunksional SkinDefence i përfshirë vepron në mekanizmat natyrorë mbrojtës të lëkurës, pengon substancat e dërguara pro-inflamatore në lëkurë dhe qetëson zonat e irrituara të lëkurës.

Kjo zvogëlon acarimin dhe skuqjen e pakëndshme.

Një ekstrakt i veçantë trëndafili nxit aktivitetin metabolik në qelizat e lëkurës dhe në këtë mënyrë përmirëson proceset natyrore të rigjenerimit.

Në të njëjtën kohë, ekstrakti forcon barrierën mbrojtëse të lëkurës dhe mbron lëkurën nga radikalet e lira dhe plakja mjedisore e lëkurës.

Përveç kësaj, parregullsitë në tonin e lëkurës janë të njëtrajtshme.

Lëkura duket më e qetë dhe toni i lëkurës duket i barabartë.


Vaji rinovues i fytyrës karakterizohet mbi të gjitha nga përzgjedhja e vajrave të shkëlqyera: vaji i bajames, vaji i arrës së makadamisë, vaji i farës së fëstëkut, vaji i farave të rrushit, vaji i farave të kajsisë dhe i farës së trëndafilit ofrojnë kujdes intensiv ushqyes dhe krijojnë një ndjesi unike të lëkurës me çdo aplikim. .

Category:

Produkte të ngjashme