Loading..

Rebalancing liquid

29.90

Përshkrimi:

Toneri qetësues i fytyrës është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe, me formulën e tij të zhvilluar posaçërisht, përgatit në mënyrë optimale lëkurën për kujdesin e mëvonshëm pas pastrimit.

Category:

Produkte të ngjashme