Loading..

Purifying Serum

58.90

Sasia : 30ml

Serumi i pastrimit është një serum sqarues dhe balancues për lëkurën me vaj dhe problematik. Pastrimi i serumit ndihmon në zvogëlimin e papastërtive të lëkurës dhe mund të ndihmojë në parandalimin e përsëritjes. Ky serum qetëson lëkurën ndërsa lufton kundër plakjes së lëkurës që lidhet me acarimin. Pastrimi i serumit ndihmon në rregullimin e rrjedhës së tepërt të sebumit dhe mbështet cilësinë e sebumit. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni në mëngjes ose mbrëmje në fytyrë.,

Category: