Loading..

Purifying Mask

30.90

Sasia : 50ml

Kjo maskë ndihmon për të zvogëluar papastërtitë e lëkurës dhe mund të ndihmojë në parandalimin e përsëritjes. Pastrimi i maskës ndihmon në thithjen e sebumit të tepërt dhe zvogëlon shkëlqimin e padëshiruar. Kjo maskë ndihmon për të qetësuar lëkurën ndërsa lufton kundër plakjes së lëkurës të shkaktuar nga acarimi. Pastrimi maskë ndihmon në promovimin e procesit të rinovimit natyral të lëkurës. Aplikoni një ose dy herë në javë pas pastrimit. Lëreni maskën për 10 minuta që të hyjë në fuqi dhe më pas shpëlajeni me ujë.

Category:

Related Products