Loading..

Purifying Cream

59.90

Sasia : 50ml

Krem pastrues është një krem ekstra-dritë për fytyrën për lëkurën me vaj, të stresuar. Kremi pastrues ndihmon në zvogëlimin e papastërtive të lëkurës dhe mund të ndihmojë në parandalimin e përsëritjes. Kjo krem  qetëson lëkurën dhe ndihmon në luftimin e plakjes së lëkurës që lidhet me acarimin. Kremi pastrues ndihmon në promovimin e përtërirjes së lëkurës . Kremi pastrues krijon një çehre të qartë, të sqaruar dhe të ekuilibruar me një efekt mattifikues. Përmban një Peptid të Fuqisë speciale që imiton veprimin e Royalactin- peptidit të gjetur në Royal Jelly të prodhuar nga Mbretëresha Bletë. Bazuar në kërkimet shkencore, Peptidi i Fuqisë ndihmon që lëkura të jetë më rezistente ndaj të gjitha ndikimeve dhe faktorëve të jashtëm. Lëkura shfaqet më e shëndetshme dhe ndjehet më e butë me një shkëlqim rinor. Aplikoni mëngjeset dhe / ose mbrëmjet, pas pastrimit të fytyrës, serumit dhe kujdesit për sytë në fytyrë, qafë dhe dekolte, dhe masazhoni lëkurën.

Category:

Related Products