Loading..

Purifying Cream

59.90

Përshkrimi:

Lëkura e yndyrshme dhe e papastër shpesh ka pore të mëdha, është me shkëlqim dhe ka tendencë të formojë puçrra dhe papastërti, megjithëse shpesh shkaqet janë shumë të ndryshme.

Për t'u kujdesur në mënyrë specifike për këtë lloj lëkure dhe për të reduktuar njollat, kremi pastrues SKINOVAGE me formulimin e tij të akorduar mirë vepron në mënyrë efektive kundër përmbajtjes së tepërt të vajit të lëkurës dhe redukton njollat ​​dhe irritimet.

Category:

Produkte të ngjashme