Loading..

Pure cream

20.90

Përshkrimi:

Puçrrat dhe papastërtitë mund të luftohen në mënyrë efektive me kremin e pastër Essential Care.

Kompleksi i rishikuar i përbërësve aktivë jo vetëm që kujdeset për nevojat themelore të lëkurës, por gjithashtu kundërvepron në mënyrë specifike papastërtitë e lëkurës.


Përzierja e përbërësve aktivë në kremin "Essential Care Pure" është përshtatur saktësisht me vetitë specifike të çehrës së lëkurës së njollosur në mënyrë që të reduktojë me sukses puçrrat, pikat e zeza dhe të ngjashme.


Kremi i lehtë i kujdesit përmban një kompleks fitosfingozine dhe farnesol, i cili lufton në mënyrë efektive papastërtitë e lëkurës falë vetive të tij antibakteriale.

Kjo e qartëson lëkurën gjatë kujdesit dhe zvogëlon mundësinë e rishfaqjes së njollave.


Për të mbështetur më tej këto efekte, kremi i pastër përmban niseshte orizi, i cili mat dhe balancon lëkurën.


Për të siguruar kujdesin bazë optimal të lëkurës, polisakaridet dhe aloe vera e fermentuar sigurojnë lagështi intensive, në mënyrë që linjat e thatësisë që mund të lindin për shkak të mungesës së lagështirës të zvogëlohen.


Meqenëse lëkura që është veçanërisht e prirur ndaj papastërtive mund të ndikohet fuqishëm nga faktorë të jashtëm mjedisor, ekstrakti i përmbajtur i cistusit mbron lëkurën nga efektet e dëmshme të shkaktuara nga drita blu dixhitale, drita UV dhe ndotësit e mjedisit dhe e mbron atë nga stresi oksidativ.


Falë kujdesit bazë gjithëpërfshirës së bashku me përbërësit specifikë të lëkurës kundër papastërtive, lëkura duket e pastër dhe e freskët.


Ndërsa kremi i pastër kundërvepron me besueshmëri ndaj papastërtive të lëkurës, kujdesi bazë për lëkurën është optimizuar më tej.

Vitamina E i siguron lëkurës mbrojtje shtesë nga efektet e faktorëve të jashtëm duke vepruar si një pastrues i radikaleve të lira.

Arra makadamia dhe vaji i jojobës me përmbajtje reduktojnë humbjen e lagështirës dhe kujdesen intensivisht për lëkurën.

Përzierja e përbërësve aktivë plotësohet nga panthenoli, i cili hidraton dhe qetëson lëkurën.

Category:

Produkte të ngjashme